Нова рубрика за Хюман дизайн: „Пътят на Венера“

Женската енергия, нейното творческо проявление и начините да я съхраним е тема, която има централно място в пространството на Животворна. Ето защо скоро откриваме нова рубрика за Хюман дизайн, свързана с една от „женските“ планети, а именно – Венера.

Нарекохме новата ни рубрика „Пътят на Венера“ и в нея периодично ще ти споделяме ключово познание за позицията на Венера, което да ти помогне да се ориентираш в планетарната обстановка в настоящия момент.

За да ти бъде максимално полезна тази информация, в следващите редове ще разбереш малко повече за това какво говори позицията на Венера в Хюман дизайн картата и какво е нейното влияние по пътя ѝ около Слънцето.

Виж още: Какво е Хюман дизайн?

Венера в рождената Хюман дизайн карта

Вероятно заради любителските астрологични четива, Венера почти мигновено се асоциира с любовта и романтичните взаимоотношения. В Хюман дизайн свързваме позицията на Венера с ценностите, морала, нашите убеждения по отношение на това кое е правилно или не, как е правилно да се постъпи и как не е, и всякакви други морални дилеми, включително по отношение на връзките.

Ако разгледаме позицията на Венера по линия на взаимоотношенията, тя показва кои са онези качества, които би оценила в човека до теб, кое те привлича, за да влезеш в даден вид взаимоотношения.

Венера се свързва още с красотата и хармонията, както и с лекотата и онова, което е удобно. В този смисъл, разположението на Венера в картата показва кое е онова нещо, което харесваш, защото те кара да се чувстваш леко и комфортно.

Ако се интересуваш от Хюман дизайн, вероятно вече знаеш, че активациите в Хюман дизайн картата са два вида – съзнавани (оцветени в черно) и несъзнавани (оцветени в червено). Ето защо Хюман дизайн разглежда всяка планета, включително Венера, по тези два начина.

С други думи, имаме две позиции на Венера – с едната се свързваш относително лесно; бързо се припознаваш в нея, докато несъзнаваната позиция често е свързана с нещо, което те привлича у другия, чисто физически, или пък с нещо, което те привлича, без изобщо да си даваш сметка.

Цикълът на Венера

Венера е втората най-близка до Слънцето планета след Меркурий. Поради тази причина тя е небесно тяло, което се придвижва относително бързо. Венера прави една пълна обиколка около Слънцето за приблизително 224.7 дни. Тъй като порталите в Хюман дизайн колелото са 64, можем да изчислим, че Венера пребивава в един портал около 3.5 дни или с други думи – Венера сменя позицията си два пъти седмично.

Какво означава това за нас?

Движението на Венера ни дава информация за онова, което на ежедневно ниво ни носи някакво приятно взаимодействие, някакво удобство или удоволствие.

Тъй като Венера е свързана и с лекотата, позицията ѝ понякога може да е нещо много повърхностно и мимолетно, нещо което изобщо да не е практично или пък полезно. Затова може да считаш позициите, през които Венера преминава, за нещо, което просто доставя удоволствие, и да не ги натоварваш с нещо особено задълбочено.

Бонус информация за интресуващи се от Хюман дизайн: Ако позицията, през която Венера преминава в даден момент, се свързва с позиция от твоята карта, най-вероятно ще преживееш този транзит лично. Ако пък не, просто ще го наблюдаваш около теб.

„Пътят на Венера“

Новата ни рубрика има за цел да насочи вниманието ти към темите, върху които хвърля светлина позицията на Венера във всеки един момент от движението ѝ около Слънцето. Проследяването на това движение в краткосрочен план дава информация за това какво те привлича към нещо или някого на ежедневно ниво. Ако проследяваш това движение осъзнато, в дългосрочен план можеш да си дадеш яснота за повторение на модели, през които преминаваш.

Бих искала да подчертая, че информацията, която ще получаваш във Facebook страницата на Животворна, няма качествата на прогноза. Кого ще срещнеш, как ще избереш да действаш и какво ще ти се случи – всичко това зависи изцяло от това как ти ще съчетаеш наличните си ресурси с обстоятелствата, които те заобикалят. На езика на Хюман дизайн – личната ти стратегия и вътрешният ти авторитет си остават твоята трайна основа, от позицията на която да вземеш най-добрите за себе си решения във всяка ситуация!

Лилия Манолова

Лили е човекът от нашия екип, който ще води Хюман дизайн рубриката „Пътя на Венера“ във Facebook страницата на Животворна. Тя е международно сертифициран Хюман дизайн анализатор. Завършила е различни курсове на специфични Хюман дизайн теми (за индивидуалността, за бъдещето, за бизнеса, подход към децата, партньорски и семейни взаимоотношения и др.). Преминала е всички нива на обучение за професионален анализатор към „Хюман Дизайн България“. Последвай я във Facebook – 𝓛𝓲𝓵𝓲𝔂𝓪 𝓜𝓪𝓷𝓸𝓵𝓸𝓿𝓪

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s