Интимните партньори – как се свързваш и как да се освободиш

Сeксуалният акт е eдин от най-силните начини за свързване с друг човек. Можеш да се обвържеш чрез сърдечната чакра и да отдаваш любов, но свързването чрез сакралната чакра носи още по-силен заряд.

Втора чакра е много важна за жената, тъй като в нея съхраняваш своята животворна енергия, която ти е необходима, за да отдаваш, градиш, твориш и разцъфваш.

Защо е толкова важно отдаването на сексуална енергия?

При сексуален контакт се изгражда силно поле, общо за двамата партньори, където тяхната енергия се слива в едно цяло.

Ти, като жена, взимаш, преработваш приетото и го отдаваш обратно, за да балансираш партньора си. Разбира се, възможно е да се случи и обратното, тъй като по-силният от двамата е този, който преработва, а в някои ситуации това може да бъде и мъжът. 

Въпреки това, от древни времена се знае, че благосъстоянието на силния пол е зависимо от сакралната енергия на жената. Именно затова девствеността е толкова ценна – тя гарантира, че жената отдава енергията си само на един мъж, което спомага за създаването на стабилно домашно огнище и успех на мъжа. 

Ако имаш много интимни партньори, трябва да знаеш, че ти отдаваш живителната си сила на всеки от тях и по този начин ти става по-трудно да задържиш, укрепиш и изградиш взаимоотношения с избрания от теб мъж. Жената е тази, която допуска мъжа в себе си и по този начин, сливайки своята женска с неговата мъжка енергия, започвате градежа на общо пространство, от което и двамата черпите сили. Поради тази причина е изключително важно да съхраняваш, използваш и развиваш своята сакрална енергия.

Втора чакра отговаря и за творческата природа, която се свързва с женската енергия – ин. Пазейки своя сакрален енергиен център чист, можеш да развиеш творческата си страна и креативност, които са заложени по рождение и да подхраниш мъжа, чиято сакрална енергия е насочена към логиката и създаването.

Как се свързваш с партньорите си?

Всеки сексуален партньор, с когото си била дори веднъж, се свързва с теб и втората ти чакра. Това не е необратимо действие, но може да остави голям белег в емоционалното и астралното ти тяло.

При сексуален контакт, мъжете оставят своите нишки в матката на жената, които могат да използват при необходимост в продължение на 7 години след контакта.

Така всеки път, когато се почувстват изморени или имат нужда от енергия, те черпят от жена, с която са били, като по този начин възстановят естественото си състояние и започват да просперират.

Това е и причината, поради която много често мъжете търсят повече от една жена, с която да осъществят контакт едновременно – или енергията на тази, с която са, не им е достатъчна, а може би е разпиляна, или имат големи планове и им трябват няколко източника, за да ги осъществят.

В обратната ситуация, често става дума за емоционално свързване с мъжа и отдаване на частица от себе си, за да успява той, а като резултат и жената до него да се чувства добре. В природата този процес може да се сравни с взаимодействието на водата и земята. За да стане плодородна почвата, следва да се напоява редовно, а по този начин и самата вода изпълнява функциите си. Ако това не се случи или ресурсът е в оскъдни количества, земята се изсушава и напуква. Това взаимодействие е много свещено и е в основата на създаването и укрепването на живота.

Как да се освободиш от предишни партньори – техника за скъсване на енергийни нишки

Нормално е в наши дни да си имала повече от един сексуален партньор, което обаче може да те накара да се чувстваш отслабена, разконцентрирана, объркана и да загубиш връзката с вътрешното си аз. Това може да ти попречи да се слееш пълноценно с мъжката енергия на настоящия си партньор. Затова има специална техника, която помага да се прекъсне връзката, която се изгражда при сексуален акт. Така събираш и насочваш енергията си към нещо по-съзидателно за теб.

Тази техника се изпълнява с всеки, с когото си имала контакт през последните седем години. Представи си този човек, усети го като енергия, за да можеш по-успешно да се освободиш от него.

Техниката се изпълнява на 19-ия лунен ден (1-ви лунен ден е на новолуние), като всеки нов контакт с партньора възстановява отново нишката и е необходимо ритуалът да се изпълни  отново.

Ето и основните стъпки за прекъсване на енергийна нишка със сексуален партньор:

  • Свържи палеца (символизиращ женската сексуалност) с показалеца (олицетворяващ властта) в пръстен – така концентрираш женската си сила;
  • Спусни този пръстен към матката си – втора чакра – именно там се намират нишките с предходните ти партньори;
  • Представи си циферблат на часовник, в областта на долната част на корема, и постави пръстена на 12 часа;
  • След това обърни главата си наляво – символ на миналото. Вдишай и визуализирай човека, от когото искаш да се освободиш.
  • Обърни главата си напред и с въртеливи движения, обратно на часовниковата стрелка, чрез пръстена, поставен в областта на корема, започни да си представяш как нишката напуска матката ти;
  • Завърти глава надясно и издишай, с което визуализирай освобождаването от този човек.

Ритуалът следва да се повтори три пъти, а при нужда да се изпълни и през следващия лунен месец. Понякога се свързваме по-силно с някои партньори и техните нишки са по-силно загнездени в нашата матка. Напълно нормално е след този процес въпросният човек да се опита да осъществи контакт с теб, защото моментално ще усети липсата на твоята енергия.

Важно е да знаеш какво ти носи и какво отнема всеки сексуален акт, за да можеш да се балансираш, а заедно с това да изградиш дългосрочни отношения с избрания партньор.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s