Семейни констелации и Хюман дизайн

КОГА? 11 февруари (събота) от 14:00 до 18:00 часа

КЪДЕ? София, ул. Лидице 47

Заповядай на едно въздействащо събитие, което обединява метода Семейни констелации и Хюман дизайн.

Събитеито започва със Старгейт медитация за хармонизиране и настройна един с друг на участниците за предстоящия изчистващ процес. Следва поставяне на тема за разрешаване. Дори да не поставиш своя лична тема, ще получиш много прозрения, за които досега не си си давала сметка.

При този процес всеки участник получава възможност да осъзнае и трансформира, чрез ТЕС, различни аспекти и модели, които е възможно до този момент да са блокирали автентичната му проява и истинския му аз.

След приключване на темата се прави коментар на динамиката, през призмата на Хюман Дизайн знанието, което допринася за по-лесното възприемане, дори на трудна семейна ситуация.

Накрая се завършва с медитация за наместване на пластовете и за затваряне на полето с благодарност към Вселената.

Всеки участник ще получи и специален ПОДАРЪК, а именно основните понятия за неговата Хюман Дизайн карта (бодиграф), като за целта е необходимо да попълни тази форма.


Орагизатор и водещи

Сабина Калчева е организатор на събитието. Тя търси отговорите на това как е устроен нашият живот и животът във Вселената. Хюман дизайн знанието и констелациите са основни инструменти в нейния път.

Сабина Калчева; Мая Сидерова; Лилия Манолова

Мая Сидерова

Тя навлиза в енергийната психолгия през 2008 г. с личен здравословен проблем, който е считан за нелечим без операция. Излекува се за един месец с ТЕС и продължава да следва себе си. Постепенно развива уменията си и се сертифицира в ТЕС – техника за емоционална свобода – 1 и 2 ниво; Пренареждане на матрицата с ТЕС; ПЕАТ – Първични Енергии Активация и Трансформация; Старгейт фасилитатор; Bodytalk Access; хипноза; хипнотрерапия и метода Силва.

Най-много цени това, което е научила от Иван Петърнишки, Алексей Бъчев и безбройните Старгейт семинари, в които се включва постоянно.

Лилия Манолова

Лили е Хюман дизайн специалист, йога инструктор, сертифициран Неврографика ползвател, щастлива съпруга и майка на две момичета. С Хюман дизайн се запознава през 2010 г., а през 2015 г. започва своя професионален път в тази област.

Завършва различни курсове на специфични Хюман дизайн теми (за индивидуалността, за бъдещето, за бизнеса, хюман дизайн подход към децата, партньорски и семейни взаимоотношения и др.), както и всички нива на обучение за професионален анализатор към „Хюман Дизайн България“.

Към момента имам над 600 консултирани клиенти и над 20 проведени събития, повечето от които авторски.

Финансов обмен

За представител – 39 лв.
За поставяне на лична тема – 120 лв.

Тел. за връзка: 0876756603 – за всякакви въпроси, свързани със събитието.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s