Лунното затъмнение в Телец носи бунтарски дух и решителност

Анализ на астролога Александра Иванчева от Stellarmind.

Лунното затъмнение в Телец на 8 ноември е последното за годината и то вероятно ще даде отговори на много въпроси, възникнали още през пролетта. Това ще е едно бунтарско затъмнение, което идва, за да покаже, че никога не е твърде късно да отвориш нова страница в живота си.

Възможно е да се породят въпроси от типа: Кой е този невидим товар, който все нося със себе си? Дали не е време да го пусна? Ще имаш порив да стабилизираш и да придадеш форма на всичко в живота си. Телецът не вярва на „празните обещания“, иска да види, че нещата се случват, а не са просто думи и мечти.

Помисли какво се е случило между 25.10 (Слънчевото затъмнение в Скорпион) и 8.11.2022 г.? Какво се е случило през пролетта и сега през есента? Обърнато ли е внимание на тези теми? Има ли разддвижване? Ако не, сега ще си по-провокирана да предприемеш нещо и да излезеш от зоната на комфорт. Ще разбереш колко креативна можеш да бъдеш в тези трудни времена.

Забравяне на всичко старо и познато, усещане за бунт и непримиримост, и голяма решителност да поемеш в нова посока – това ще са водещите енергии по време на Лунното затъмнение на 8 ноември.

Виж още: Какво означава позицията на Луната в хороскопа – с астролога Александра Иванчева

Затъмненията могат да са много задвижващи, затова не е нужно да се плашиш от този период. Изправи се пред трудностите и виж как можеш да се справиш – били те в партньорските отношения или в друг аспект от живота.

Ретроградният Марс в Близнаци напомня, че понякога трябва да забавиш темпо, за да видиш къде си днес и правиш ли това, с което може да изразиш себе си най-добре.

Ще кажеш ли завинаги „не“ на това, което трябва да се промени или още по-добре – ще кажеш ли „да“ на възможностите? Зависи от теб и умението да внесеш новото в живота си!

Виж целия анализ на Лунното затъмнение в Телец

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s