Комуникационните умения през призмата на Хюман дизайн

КОГА? 24.10.2022 г. (понеделник) от 19:00 до 21:30 часа

КЪДЕ? Онлайн в zoom.

Това е авторско събитие, посветено на общуването през призмата на Хюман дизайн!

Центърът на Гърлото в Хюман дизайн картата е единственият център на манифестиране.

Бихте могли да забележите, че в този център има най-много портали, в сравнение с останалите осем центъра, и това не е случайно. Гърлото е като централния площад в един град – до него може да се стигне по всевъзможни начини. Всичко онова, което си мислим, усещаме, искаме, чувстваме, правим и което сме, ще си остане просто „нещо“, ако не бъде изразено.

Гърленият център е свързан с вниманието – потенциалът за манифестиране в тези цели 11 портала ни дава възможност да привлечем вниманието към себе си по един естествен начин и така да получим шанс да изразим себе си.

Тези 11 портала също така представляват и различните гласове, с които можем да изразим себе си. Цялостният ни дизайн показва как, кога и колко е уместно, така че да бъдем коректни към себе си и да постигнем онова, към което се стремим чрез изразяването.

На тази среща ще получите подробна информация за:

* Гърлото като единствен център на манифестиране.

* Механиката на центъра на Гърлото – дефиниция и отвореност.

* Гласовете на Гърлото – какво комуникира всеки от 11-те портала.

* Биологично съответствие на този център.

* Презентационни умения и позициониране пред публика – техники за представяне.

* Ключовите фактори за качествено общуване.

* Сянката на срама – корени и техники за отработване.

След края на събитието всеки участник ще получи индивидуален видео запис с информация за това как функционира центърът на Гърлото в неговата лична Хюман дизайн карта.

Срещата ще се проведе онлайн в платформата ZOOM и е подходяща както за хора, напреднали в Хюман дизайн експеримента, така и за напълно начинаещи в тази област.

За записване:
Лилия Манолова – тел: 0889720898
email: Liliya.Ramayan@gmail.com
Лично съобщение във Facebook

💰 Такса за участие – 70 лв.

За водещата

Лилия Манолова

Лилия Манолова е Хюман дизайн специалист, йога инструктор, щастлива съпруга и майка на две момичета. Тя е един от авторите в Животворна.

С Хюман дизайн се запознава през 2010 г., а през 2015 г. започва своя професионален път в тази област. Завършила е различни курсове на специфични Хюман дизайн теми (за индивидуалността, за бъдещето, за бизнеса, Хюман дизайн подход към децата, партньорски и семейни взаимоотношения и др.), както и всички професионални нива на обучение към Международното училище по дизайн на човека (International Human Design School).

Към момента има над 600 консултирани клиенти и над 20 проведени събития, повечето от които авторски. Лили е също и магистър по финанси, учила е в Стопански факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридки“ и именно там е получила знанията си за управление на бизнеса, което е необходимата материална половина за едно добре балансирано ежедневие.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s