Беседа: Връзката между днешните ни трудности и появата ни на бял свят

КОГА: 8 октомври 2022 г. (събота) – от 11:00 ч. до 13:00 ч.

КЪДЕ? Онлайн в zoom

Безплатна онлайн бесена на Елена Матеева.

Тя ще обърне представите ти за това кои са корените на твоите най-големи трудности и предизвикателства в днешната реалност. Ще разкрие чрез изненадващи факти и примери неразривната връзка между изживяното в утробата, как се е случило раждането ти и целият ти емоционален свят, поведение​​​​​​​ и избори в последствие.

Безплатна регистрация и запазване ТУК.

Всичко – от твоите силни страни до трудностите, предизвикателствата, страхове и спирачки в живота – се закодира още в тези първи месеци. Учените, изследващи тази тема в дълбочина, практически могат да предвидят как ще се държи едно дете, с какво ще се бори в живота си, как ще се чувства емоционално на база изживяното в утробата и по време на раждането.

​​​​Ако тези неща не бъдат адресирани или освободени навреме, това дете се превръща във възрастен, който продължава да носи същия багаж. Продължава да се върти в един и същ омагьосан кръг, вярвайки, че тежестите и слабостите са негови лични, че нещо с него не е наред, че това е съдба или че животът просто е такъв.

Всеки от нас има такава тежест, която носи от това време. И ако се чудиш коя е тя за теб – често това е най-упоритата и повтаряща се трудност в живота ти. Това, за което най-трудно намираш първопричината и от което най-силно копнееш да се освободиш.

По време на беседата ще разбереш кои са най-честите трудности, пред които хората са изправени днес и по какъв начин са свързани с изживяното в утробата / изживяното от майка ни, докато е била бременна с нас:

  • Депресии, хронична подтиснатост и безнадежност, липса на енергия.

  • Чувството, че не принадлежим на този свят и сме твърде различни, за да се впишем в него; че не сме достатъчни такива, каквито сме.

  • Упорити зависимости, от които ни е трудно да се освободим.
  • Трудност да заченем собствено дете.

  • Хронични трудности в любовта, произлизащи от усещането, че не сме достатъчно добри/ интересни/ желани за хората, в които се влюбваме.

  • Трудни конфликтни отношения с родителите и/ или родови травми.

  • Страх за живота и здравето.

По време на беседата ще можеш да попиташ за твоята трудност и да разбереш къде може да е истинският корен на проблема.

И по-важното – ще видиш как, осветлявайки тази връзка, травмата може да бъде излекувана, напрежението и товарите пуснати, а душата да получи отдавна чакан ре-старт!

За водещата Елена Матеева:

пренатални травми, Елена Матеева
Елена Матеева

Тя е една от треньорките у нас, която най-силно работи с лечението на пренатални травми при порастнали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата.

Елена е лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Мирна Мартин , Fountain of Life и Миа Кейлеф. Тя е възпитаничка на „Fountain of Life“ – модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми. Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас.

Елена е водеща на женски кръгове към Sistership Circle – една от най-големите световни школи в този формат. Тя е и ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Нейно дело е и първата до момента дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренатала и раждането – „Аз (се) раждам отново“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s