Нейрографика – Нарисувай Мислите си – Промени Живота си

Лимитирани индивидуални Коучинг Сесии

Включи се в авторската програма „Нарисувай мислите си – Промени живота си!“ на инструктора по Нейрографика Невена Петрова!

Програмата е с индивидуален подход към всеки човек. Работи се само върху твоя казус с различни техники и коучинг подходи. В подобна методология на работа получаваш цялото внимание и подкрепа от коуча.

Процесът е много дълбок, работи се на подсъзнателно ниво и човек сам намира най-доброто решение за проблема си. Още при първите сесии се стартира процес на осъзнаване и разрешаване на проблема.

Ще погледнеш от различен ъгъл и по различен начин на това, което те е тормозило до момента. Много често клиентите осъзнават, че решението им е било буквално „под носа“, но без коуча не са съумявали да го видят.

Ще откриеш скрити за теб лични възможности и неограничен вътрешен капацитет, който е чакал някой да го отключи, за да следваш с лекота желанията си и да постигаш целите си.

Какво трябва да знаеш преди да започнеш?

  • Сесиите са подходящи за абсолютно всички, както напълно начинаещи, така и напреднали в Нейрографиката.
  • Не са необходими никакви умения за рисуване. Ако не си рисувала никога Нейрографика, ще имаш кратко въведение в основните принципи на рисуване.
  • Всеки заплатил пакета от 4 сесии ще получи 30 мин. опознавателна сесия – безплатно.
  • Четирите сесии трябва да се проведат най-много в рамките на 30 дни. Така ще можем да следим резултатите и измененията на процесите.

За Невена Петрова

Невена Петрова е инструктор по Нейрографика, естетически коуч, супервизор към Института Психология на творчеството Павел Пискарьов, дипломиран Life&Executive коуч към Noble Manhattan Coaching, магистър корпоративни финанси, лесоинженер.

Има и над 20-годишен опит в сферата на финансите. От няколко години работи в много и на пръв поглед различни направления, но всъщност водени от една обща цел – личностното развитие.

Така се ражда и идеята на нейния проект “По-доброто АЗ”, чрез който помага на всеки, търсещ по-добрата версия на себе си, да я нарисува, посредством необятните похвати на Нейрографиката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s